Back to Top

Vragen? Mail of bel

headerfacebook headerlinkedin headertwitter

Ontdekken

Er is een groot aanbod van verschillende sporten en bewegingsvormen. Mensen hebben diverse motieven om te bewegen en of te sporten. In dat grote speelveld wil en kan ik het mooie van sport laten zien en laten ontdekken. Hoe leuk is het een nieuwe onbekende bewegingsactiviteit of sport te proberen, hoe leuk is het om zoiets juist samen te gaan doen en te beleven? Misschien is kennismaken met een bepaalde bewegingsactiviteit juist een opstapje naar regelmatig gaan doen, zelf of in een club. Misschien word je door het volgen van een workshop of clinic met nieuwe vormen en informatie wel geïnspireerd om jezelf weer verder te bekwamen.

Concreet:

  • Ik heb een aantal jaren kennismakingslessen waterpolo, zwemmen en kaatsen verzorgd in het Sportbreedprogramma van de Sportlifestyleklassen op Topsporttalentschool OSG Sevenwolden te Heerenveen.
  • Bij evenementen, personeelsdagen en schoolsportdagen verzorg ik op aanvraag het onderdeel waterpolo en clinics kaatsen en onewall.
  • Vanuit mijn jarenlange ervaring als sportdocent en werken in sportbonden en sportverenigingen is het opzetten van trainingsdagen en -kampen met een totaalprogramma een mooie uitdaging.