Back to Top

Vragen? Mail of bel

headerfacebook headerlinkedin headertwitter

Ontwikkelen

Waterpoloschool

Waterpolojeugd met de drive beter te worden begeleiden en helpen, is een belangrijk deel van mijn bedrijf Maatwerk4sport. In de Waterpoloschool Heerenveen hebben jarenlang kinderen ’s ochtends voor schooltijd kunnen trainen in een ITC-programma(Instroom Talentcentrum). Het lesrooster op OSG Sevenwolden is aangepast op kunnen trainen voordat de lessen beginnen rond 10.00 uur. De waterpoloschool is verenigingsonafhankelijk en staat in nauw contact met de club waar het kind lid is, traint en speelt. Het programma is technisch hoogwaardig met veel persoonlijke aandacht en accent op continue en duurzaam verbeteren. Behalve directe trainingsinhoud is er veel aandacht voor houding, gedrag en lifestyle behorend bij het volgen van een intensief verbeterprogramma. Samen hard werken om individueel beter te worden en te kunnen spelen in de selectieteams van de club of topsporter te worden en dan misschien zelfs wel de stap kunnen maken naar een RTC (Regionaal Trainingscentrum) en de (Jong) Oranjeselecties.

 

RWPS Fryslân en Het Ravijn

Een aantal jaren heb ik ook trainingen voor RWPS Fryslân locatie Heerenveen (regionale waterpoloschool voor kinderen van alle waterpoloclubs van 8-14 jaar) verzorgd. Doelen van deze wekelijkse trainingen zijn een gedegen basisopleiding verzorgen voor jeugdspelers, talenten herkennen en assisterend kader ondersteunen en begeleiden naar een hoger niveau.

Het Ravijn
Het Ravijn Nijverdal is een topclub in Nederland met 8 eredivisieteams. In de technische staf heb ik samengewerkt met toptrainer Jan Mensink (ex-bondscoach dames, ex-landskampioen Schuurman BZC Borculo, oud technisch adviseur SGHA Heerenveen) en heb het meisjesteam onder 17 begeleid. Enkele deelnemers van de Waterpoloschool Heerenveen hebben de overstap gemaakt naar deze topclub. Selectieleden zijn voorbeelden en dragen een steentje bij in de begeleiding van jeugd, kortom een inspirerende fijne sportomgeving.

Maatwerktraining

In navolging van andere initiatieven personal training heb ik voor waterpolo maatwerktraining ontwikkeld. Persoonlijke techniektraining in kleine groepjes op locatie.